Zonnebrillen

Bekijk onze merken collectie

Onze zonnebrilmerken leveren hoge kwaliteit met een mooi design. Met onder andere merken als; Ray-Ban, Serengeti, Silhouette, Prada en Etnia Barcelona blijft de merkcollectie altijd fris en up-to-date. Om u een indruk te geven van onze merkcollectie ziet u hieronder een impressie van onze modieuze collectie. In tegenstelling tot jaren geleden is de zonnebril een waar mode artikel geworden. Meer en meer wordt de zonnebril gedragen als een sieraad in het gezicht. Er zijn in alle stijlen, vormen en kleuren een zonnebril te vinden. Maar welke zonnebril past bij u?

Comfortabel en ingetogen: Silhouette

Silhouette onderscheidt zich door vederlichte brillen te leveren met mooie, eenvoudige lijnen in het design. De zonnebrillen van Silhouette zijn stijlvol en ingetogen. Sinds 1964 maakt dit Oostenrijkse bedrijf prachtige brillen van hoogwaardig titanium. Dit maakt de zonnebril flexibel en tegelijk zeer sterk. Van leeuwen opticiens nodigt u graag uit om de silhouette zonnebrillen te komen zien én passen.

SCOTCH & SODA EYEWEAR LAUNCH COLLECTION

Het in Amsterdam geboren merk Scotch & Soda dat begon als een label voor herenkleding, is een wereldwijd erkende naam. De debuut brillencollectie bestaat uit zonnebrillen en optische monturen en bestaat uit drie belangrijke reeksen: de Essential-lijn, de Aspirational-lijn en de Pinnacle-lijn.

Serengeti, een beleving op zich

Serengeti werd in 1985 opgericht en is sindsdien een wereldmerk geworden in de zonnebrillen wereld.  Serengeti staat vooral bekend om technische innovatie in combinatie met stijlvolle monturen. Wist u dat Serengeti zonneglazen aan elke lichtintensiteit zich aanpast. Maar ook de gepolariseerde filter die 100% de licht reflectie filtert (absorbeert). Kortom: Serengeti zonnebrillen zijn de top op het gebied van prestaties, bescherming, stijl en elegantie. Wij vertellen je graag meer over dit unieke merk en de bijzonderheden van de glazen.

© 2020 - Van Leeuwen Opticiens