Ellen van Leeuwen

Ellen van Leeuwen

Verkoopadviseuse

Meta van der Schild

Meta van der Schild

Verkoopadviseuse
Hans van Leeuwen

Hans van Leeuwen

Optometrist & Contactlenzenspecialist
Marlise van Leeuwen

Marlise van Leeuwen

Optometrist

VAKMANSCHAP MET PERSOONLIJKE AANDACHT

Sinds 1991 heeft Van Leeuwen Opticiens een vestiging aan de Kerkbuurt 70 in Sliedrecht. Gevestigd in een historisch pand in het hart van Sliedrecht. Voor velen is de Kerkbuurt bekend als dé winkelstraat van Sliedrecht en omgeving. In het jaar 1991 is de vestiging Rotterdam verhuisd naar Sliedrecht. Van Leeuwen Opticiens bestaat sinds 1966 en heeft 4 vestigingen waaronder onze vestiging in Sliedrecht. Van Leeuwen Opticiens is een echt familiebedrijf waarin vader en vier zoons werkzaam zijn.

In Sliedrecht staat een enthousiast team klaar onder leiding van Hans van Leeuwen. Het team wordt gevormd door Hans en Harno van Leeuwen, Ellen van Leeuwen, Marlise van Leeuwen en Meta van der Schild, een team van vertrouwde gezichten. Een team waarin alle disciplines van het vak vertegenwoordigd zijn om als ooggezondheidscentrum te kunnen fungeren.

Door middel van de expertise en ervaring van het team en onze geavanceerde apparatuur bieden wij u deskundig advies. Wij bieden u de nieuwste collectie aan monturen, alle soorten contactlenzen en optometrische oogzorg. Optometrie is oogzorg op maat. We controleren uw ogen op oogafwijkingen of oogziekten en treffen maatregelen om (beginnende) afwijkingen of ziektes aan het oog te voorkomen danwel te verhelpen.

We beschikken over een brede collectie modemonturen en zonnebrillen in onze winkel in meerdere prijsklassen. We nemen uitgebreid de tijd voor u, zodat u bij ons beslist die ene perfecte bril vindt. Ook bieden we in onze praktijk alle soorten contactlenzen.

Wij streven naar een hoge klanttevredenheid. Dit doen we door kwaliteit op topniveau te leveren en u een zo optimaal mogelijke service te bieden. Wij nodigen u hartelijk uit om eens een kijkje te nemen in onze winkel. Welkom, de koffie staat klaar!

© 2020 - Van Leeuwen Opticiens