• Bodegraven
  • bodegraven
  • bodegraven

Van Leeuwen Opticiens Bodegraven

Willemstraat 47
2411 CP Bodegraven
0172 616345

MaandagGesloten
Dinsdag9:45 – 17:30
Woensdag9:45 – 17:30
Donderdag9:45 – 17:30
Vrijdag9:45 – 17:30
Zaterdag9:45 – 16:30
ZondagGesloten

Maak een controle afspraak

Waarvoor wilt u een afspraak maken?

VAKMANSCHAP MET PERSOONLIJKE AANDACHT

Sinds 1984 heeft Van Leeuwen Opticiens een vestiging aan de Willemstraat 47 in Bodegraven. Gevestigd  in het hart van Bodegraven met een ruime (gratis)parkeer-gelegenheid pal voor de deur. Vanuit de vestiging Rotterdam is Van Leeuwen Opticiens uitgebreid met de vestiging in Bodegraven. Van Leeuwen Opticiens bestaat sinds 1966 en heeft 4 vestigingen waaronder onze vestiging in Bodegraven. Van Leeuwen Opticiens is een echt familiebedrijf waarin vader en vier zoons werkzaam zijn.

In Bodegraven staat een enthousiast team klaar onder leiding van Jan van Leeuwen. Het team wordt gevormd door Jan en Harno van Leeuwen, Diane van der Laan, Davine Dijkstra en Marlise van Leeuwen, een team van vertrouwde gezichten. Een team waarin alle disciplines van het vak vertegenwoordigd zijn om als ooggezondheidscentrum te kunnen fungeren.

Bij van Leeuwen Opticiens hebben we slechts één doel voor ogen: het bieden van de beste oogzorg voor iedereen. Door al deze kennis kunnen we werkelijk alles bieden op het gebied van oogzorg. Wij zijn er immers voor u en verzorgen de zorg voor uw ogen, van montuur tot optometrisch onderzoek, van contactlens tot doorverwijzing naar de oogarts. Totaalzorg is ons motto en altijd….zichtbaar vernieuwend! .

Wij streven naar een hoge klanttevredenheid. Dit doen we door kwaliteit op topniveau te leveren en u een zo optimaal mogelijke service te bieden. Wij nodigen u hartelijk uit om eens een kijkje te nemen in onze winkel. Welkom, de koffie staat klaar!

Jan van Leeuwen

Jan van Leeuwen

Optometrist & Contactlens specialist
Harno van Leeuwen

Harno van Leeuwen

Opticien contactlensspecialist i.o.
Marlise van Leeuwen

Marlise van Leeuwen

Optometrist
Diane van der Laan

Diane van der Laan

Verkoop adviseuse
Davine

Davine

Opticien i.o.
© 2020 - Van Leeuwen Opticiens