AL meer dan 50 JAAR VAKMANSCHAP MET PERSOONLIJKE AANDACHT

Kan je dat als 3e generatie van Van Leeuwen Opticiens wel zeggen? Is dat geen grootspraak?

Ook 50 jaar later komen nog steeds een aantal klanten uit Schiedam en Rotterdam in onze winkel voor onze vakmanschap en service. En daar zijn we nogal trots op, want dat zegt iets over de oprichter als ook over de opvolgende generatie van Van Leeuwen Opticiens.

Als familiebedrijf is Van Leeuwen Opticiens zeker uniek te noemen. In de voetsporen van vader zijn de zoons Harry, Hans en Jan (tweeling) gezamenlijk de optiekopleiding gaan volgen en daaropvolgend de opleiding tot contactlenzenspecialist. Tenslotte hebben zij, met de toenemende aandacht voor de ooggezondheid , gezamenlijk ook de optometrieopleiding gevolgd en afgerond. Als jongere broer kreeg Wouter van huis uit al veel mee van het optiekvak. Bij zijn oriëntatie voor zijn beroepsopleiding was zijn keuze al snel beslist. Zo werd ook de vierde opticien verwelkomd in het familiebedrijf.

..

Ook de daaropvolgende generatie is klaar met hun opleiding. Marlise heeft haar diploma behaald voor optometrist aan de Hogeschool in Utrecht. Harno heeft zijn Opticien diploma behaald en volgt de cursus contactlens specialist. Harno is de zoon van Harry en Marlise de dochter van Hans, zij waren op vijftien jarige leeftijd al te vinden in de winkels. Ze wisten meteen al dat hun passie daar lag, en dat was ook zo. Klanten reageerden erg enthousiast en stimuleerde hen om de opleiding te volgen.

..

Maar familiaire betrokkenheid en enthousiasme alleen is niet voldoende. Kwaliteit, service en vooruitstrevendheid kan en mag niet ontbreken. Onze klanten zijn zich over het algemeen goed bewust van de juiste oogzorg. Het gaat tenslotte om de gezondheid van je ogen, één van de belangrijkste zintuigen van je lichaam”. Met name het gezondheidsaspect en een juiste oogmeting zijn de fundamenteel voor onze winkels.

Om de kwaliteit in stand te houden is meegaan in de ontwikkelingen onontbeerlijk. Als Van Leeuwen Opticiens staan wij vooraan als het gaat om technische noviteiten, maar ook in de nieuwste ontwikkelingen van design en mode. In samenwerking met WSB Interieurbouw zijn onze winkels eigentijds ingericht. Hierin komt onze professionaliteit en design al tot uiting. Dit wordt verder versterkt door onze collectie aan modemonturen.

In al die jaren is er veel veranderd in en om ons heen. De omgeving verandert, mensen veranderen, de technologie neemt steeds grotere sprongen. Ook bij Van Leeuwen Opticiens is veel veranderd. Maar gelukkig zijn de fundamenten bij ons ook na vijftig jaar hetzelfde gebleven. De zorg voor uw ogen en onze exclusieve collectie monturen zal bij Van Leeuwen Opticiens zeker blijven. Evenals de persoonlijke aandacht en de gezelligheid in onze winkels. Welkom!

Onze medewerkers

Maak kennis met onze medewerkers, een hechte groep bestaande uit opticiens, optometristen, contactlensspecialisten en montuuradviseurs. Een team van weliswaar verschillende mensen met verschillende competenties, maar met een gezamenlijk belang: de gezondheid van uw ogen.

© 2020 - Van Leeuwen Opticiens