Nieuw bij van Leeuwen Opticiens: de Nautilus virtual reality

Ontdek en ervaar zelf de verschillen tussen diverse brillenglazen en coatings:

Bij de aanschaf van een nieuw montuur kunt u kiezen uit diverse soorten glazen. Wij werken veel met de brillenglazen van Essilor, waaronder verschillende typen brillenglazen als Varilux multifocale glazen, Eyezen multimedia-glazen en  Xperio zonneglazen. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende typen coatingen.

Om de verschillen tussen al deze brillenglazen en coatings direct zelf te ervaren hebben wij nu de beschikking over het Nautilus virtual reality systeem van Essilor.

Eenvoudig uw nieuwe brillenglazen uitproberen voordat u koopt:

Stel u bent toe aan een nieuwe bril en u moet naast een nieuw montuur uitzoeken ook bepalen welk type brillenglazen u in uw nieuwe bril wilt. Wij adviseren u graag over de verschillende typen brillenglazen en coatings. De Nautilus beschikt over verschillende praktijksituaties, bijvoorbeeld of u deelneemt aan het verkeer, de trap afloopt of u op het strand bevindt. Wij laten u in deze situaties zien wat het verschil is tussen de ene de andere glasoplossing nog voordat de bril besteld wordt.

Ervaar het zelf

Met de Nautilus virtual reality-bril gaat er een wereld voor u open, een wereld van natuurlijk en scherp zicht door uw nieuwe bril. U bent van harte welkom om samen met ons de Nautilus zelf te ervaren.