Oogmode bij van Leeuwen opticiens

De tijd dat de bril alleen een hulpmiddel of zelfs een noodzakelijk goed was, hebben wij achter ons gelaten. Brillen zijn modeaccessoires geworden, mede dankzij de modeontwerpers die de bril ontdekt hebben. Vrijwel alle grote merken en ontwerpers komen ieder jaar met een schitterende nieuwe collectie.

Bij van Leeuwen Opticiens vindt u de laatste trends van de oogmode en topmerken. Het aanbod is breed en gevarieerd met verschillende merken en monturen in verschillende prijsklassen.

Merkbrillen

Naast een goed design staat kwaliteit bij onze merken heel hoog. Met onder andere merken als; JFrey, Silhouette, Cazal en Markus T blijft de merkcollectie altijd fris en up-to-date.

Zonnebrillen

Onze zonnebrilmerken leveren hoge kwaliteit met een mooi design. Met onder andere merken als; Serengeti, Silhouette, Ray-Ban en Scotch & Soda blijft de merkcollectie altijd fris en up-to-date.

jongen en meisje met een vingino bril

Kinderbrillen

Voor de kleine brildragers hebben wij een ruime collectie kinderbrillen. Daarin is niet alleen rekening gehouden met mode en design maar ook met de kwaliteit en buigzaamheid.

Wilt u een afspraak maken voor een nieuw montuur?

Maak dan eenvoudig een afspraak bij een van onze vestigingen.

bierglazen met logo's zorgverzekeraars
mevrouw die een contactlens indoet

Een bril of toch liever contactlenzen

Daglenzen Houdt u van gemak? Misschien zijn daglenzen dan het…
Man met een bril uit de van leeuwen collectie
© 2020 - Van Leeuwen Opticiens