Onze merkbrillen

Gaat u voor een handgemaakte Rolf? Een comfortabele en ingetogen Silhouette? Of juist voor een minimalistische MARKUS-T?

Wat u ook kiest, dankzij onze zorgvuldig samengestelde merkbrillencollectie weten wij voor iedereen de juiste bril te vinden.

Wij houden onze collectie altijd fris en up-to-date. Kijk verder op deze pagina voor een korte indruk van onze collectie of kom langs bij ons in de winkel en probeer ze zelf uit.

Handgemaakte brillen: Rolf spectacles

In de bergen van Tirol worden Rolf brillen gemaakt. Rolf brillen worden geheel met de hand gemaakt van hoogwaardige materialen als steen en hout. Ze hebben een unieke houten scharnier en een uniek montagesysteem. Talloze uren werk en een hoge mate van handwerk zijn nodig om een Rolf montuur te produceren. Rolf spectacles neemt de tijd en liefde om Rolf brillen met een persoonlijk tintje te maken.

Naar italiaans design: Lamarca eyewear

Al bijna dertig jaar helpt Lamarca de grote brillenmerken bij het creëren van hun eigen collecties. Sinds kort hebben ze een eigen merk opgericht: Lamarca om high-tech brillen te ontwerpen en te vervaardigen. In een creatieve hot-house komt hun team samen om al hun kennis en vaardigheden te delen om een unieke bril te creëren die zowel mooi is om naar te kijken als comfortabel om te dragen.

SCOTCH & SODA EYEWEAR LAUNCH COLLECTION

Het in Amsterdam geboren merk Scotch & Soda dat begon als een label voor herenkleding, is een wereldwijd erkende naam. De debuut brillencollectie bestaat uit zonnebrillen en optische monturen en bestaat uit drie belangrijke reeksen: de Essential-lijn, de Aspirational-lijn en de Pinnacle-lijn.

© 2020 - Van Leeuwen Opticiens