Onze kinderbrillencollectie

Steeds meer kinderen hebben een bril nodig. Daarom begint ook de jongere generatie steeds meer gevoel voor mode te krijgen. Ze vinden het belangrijk dat ze een trendy bril kunnen dragen. Maar het is ook belangrijk, dat ze kunnen stoeien en spelen zonder zorgen. Onze kinderbrillen maken dat mogelijk. Wij begrijpen dat uw kind vooral zelf blij moet zijn met het montuur. We gaan dan ook graag samen met u en uw kind op zoek naar de juiste match. Met al onze merken bij elkaar hebben we een heel gevarieerd aanbod voor jongen en meisjes.

Vingino

Vingino is het modemerk voor de meest kleurrijke, stoere, hippe en nonchalante  kinderbrillen. Alle brillen zijn ontworpen met gevoel voor mode en stijl. U hoeft zich ook geen zorgen te maken als uw kind gaat spelen of stoeien, de Vingino kinderbrillen zijn zeer sterk en flexibel. Voor uw kind is het net zo belangrijk om er leuk uit te zien als voor uzelf, en met een kinderbril van Vingino gaat dat zeker lukken. Laat u en uw kind verrassen door de kinderbrillen van Vingino.

Lookkino

Lookkino vult onze collectie aan met fraaie en kleurrijke ronde en hoekige modellen in acetaat en panto. Ook maken ze gedurfde nieuwe modellen in metaal die naadloos aansluiten bij het modebeeld van 2020. De Lookkino kinderbrillen zijn hier perfect op afgestemd door het uiterst stevige materiaal. De brillenpootjes zijn zo ontworpen dat ze meebewegen met het hoofd van uw kind. Kortom een collectie waar ouder en kind blij van worden.
Heeft u interesse in de monturen van Lookkino? Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak.

Red Kids Eyewear

Red Kids Eyewear is een nederlands kinderbrillenlabel dat gerant staat voor hippe en stoere kinderbrillen. De collectie omvat een reeks gewaagde monturen ontworpen in zowel acetaat als metaal en wordt gekenmerkt door zijn frisse kleuren en opvallende ontwerpen.
Bovendien zorgt de fijne pasvorm voor een optimaal draagcomfort zodat het dragen van een kinderbril al een plezier op zich is. Door uitsluitend gebruik te maken van de beste kwaliteit materialen zijn u en uw zoon of dochter met Red Kids Eyewear verzekerd van een bril met lange levensduur. Benieuwd naar de monturen van Red Kids? We laten u graag kennismaken met de monturen van Red Kids Eyewear

© 2020 - Van Leeuwen Opticiens