Profiteer ook nog van uw zorgvergoeding!

Is het meer dan twee of drie jaar geleden, dat u uw laatste brillenglazen of contactlenzen heeft aangeschaft? Dan kunt u hoogstwaarschijnlijk in 2017 nog profiteren van uw brillenglazen- of contactlensvergoeding. Dankzij afspraken met de zorgverzekeraars, declareren wij uw vergoeding voor u en brengen de kosten direct in mindering op uw aankoopbedrag. 

Als het al enige tijd geleden is dat u uw ogen heeft laten controleren, kan u ongemerkt wat minder scherp zijn gaan zien. Om optimaal scherp en comfortabel zicht te kunnen garanderen, adviseren wij dan ook om uw ogen regelmatig te laten meten. Hierbij kijken wij niet alleen naar uw gezichtsscherpte, maar ook naar de gezondheid van uw ogen. Mocht uit deze test blijken dat u wat minder scherp bent gaan zien, dan is het misschien tijd voor een nieuwe bril.

Daarnaast kan het natuurlijk ook zo zijn dat uw bril al een aantal jaren meegaat. Bent u toe aan een nieuwe look? Wij hebben weer de mooiste collecties monturen voor u ingekocht. Met een ruime keuze aan monturen in verschillende prijsklassen, zit er altijd wel een prachtig montuur voor u bij. Wij kunnen u perfect adviseren over de laatste trends op het gebied van brillenmode en welk montuur het beste bij u past. De kleuren blauw, rood, roze en bruin doen het bijvoorbeeld erg goed dit najaar. Toch liever een montuur wat iets meer opvalt? Schitter dan met een montuur met glitter en glans! Bent u ook benieuwd naar alle trends? Wij vertellen u er graag over. Genoeg redenen om dit jaar nog eens bij ons langs te komen.

Er gaat het komend jaar weer veel veranderen bij de zorgverzekeraars. Bij aanschaf van een nieuwe bril of een paar contactlenzen, binnen dit jaar, kunt u uw vergoeding nog benutten. Kom eens langs in onze winkel. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze column? Kom dan gerust een kijkje nemen in onze winkel.

Wouter van Leeuwen

Wouter van Leeuwen (Oogprofessional)