Zien en gezien worden!

Misschien wist u al dat het belangrijk is om uw ogen te beschermen tegen schadelijke UV-straling met een goede zonnebril. Maar wist u ook dat er erg veel verschil bestaat tussen diverse typen zonneglazen? Kies altijd voor een zonnebril met een goede UV-filter, om uw ogen zo goed mogelijk te beschermen.

Zonlicht is goed voor u. Een flinke dosis vitamine D is een fijne oppepper na een dag binnen zitten. We beschermen onze huid met zonnebrand- en anti-rimpelcrème om huidveroudering tegen te gaan. Schadelijke UV-straling is één van de redenen waarom onze ogen achteruit gaan naarmate we ouder worden. Wist u dat ook de huid rondom uw ogen extra kwetsbaar is? Een zonnebril met goede UV-bescherming kan de tekenen van huidveroudering beperken. Zorg dus voor een frisse blik én een frisse uitstraling, met de mooiste zonnebrillen van Van Leeuwen Opticiens.

Bent u veel te vinden op de weg of op het water, of wilt u extra comfortabel ‘mensen kijken’? Dan raden wij een bril met gepolariseerd glas aan. Met deze glazen ervaart u minder schittering en zijn uw ogen 100% beschermd tegen UVA en UVB. Daarnaast zorgen deze glazen voor een hoger contrast, een duidelijkere kleurwaarneming en geeft dit rust aan uw ogen.

We bieden monturen met verschillende glazen en filters. Veel glazen zijn ook beschikbaar op sterkte en in verschillende glastinten.

Kom bij ons langs en ervaar zelf het ongeëvenaarde kijkcomfort. We hebben de mooiste nieuwe collectie merkzonnebrillen voor u ingekocht!

Wouter van Leeuwen

Wouter van Leeuwen (Oogprofessional)