Het belang van oogzorg

Klachten zoals bijvoorbeeld vermoeide, droge en/of rode ogen komen helaas maar al te vaak voor. Daarom is het belangrijk om uw ogen eens in de zoveel tijd te laten controleren. Zo voorkomt u in een vroeg stadium mogelijke problemen. Graag lichten wij hier het één en ander over toe.

Herkent u één van de volgende klachten, zoals: wazig zien, hoofdpijn, moeite met scherpstellen, pijn in of rond de ogen, lichtflitsen, last van licht en slecht zicht in het donker. Dan is het verstandig om uw ogen te laten onderzoeken. Voor de beste adviezen en oogcontroles bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan altijd voor u klaar en beoordelen de conditie en sterkte van uw ogen. Er bestaat geen enkel ‘ooggeheim’ voor ons, hierdoor is uw zicht bij ons in goede handen.

Ook als u geen last van uw ogen heeft, is het verstandig om een preventieve oorcheck te laten uitvoeren. Vaak zijn klachten te wijten aan niet optimaal of oncomfortabel zicht en kunnen dit voorboden zijn voor andere oogproblemen. Wij kunnen u ook adviseren of uw bril nog geschikt is voor uw dagelijkse bezigheden, denk bijvoorbeeld aan een beeldschermbril. Omdat nu, in het najaar, de dagen korter en de nachten langer worden, gaat u ook meer gebruik maken van kunstlicht. Hierdoor kunt u gaan merken dat u minder scherp bent gaan zien. In dat geval is het ook raadzaam om eens langs te komen voor een oogcheck.

Kortom, het is in alle gevallen uiterst belangrijk om uw ogen te laten controleren. U bent van harte welkom in onze winkel voor een oogcheck en vrijblijvend advies. Maakt u ook een afspraak? Dan weten wij zeker dat wij de tijd voor u kunnen nemen en kunnen wij u zo veilig mogelijk adviseren!

Hans van Leeuwen

Hans van Leeuwen (Oogprofessional)