De coolste kinderbrillen

Aan de bescherming van kinderogen hecht ik grote waarde en ik vind het dan ook belangrijk dat de kinderogen regelmatig gecontroleerd worden. Er wordt de hele dag gefocust op de (digitale) schoolborden en kinderen duiken massaal in de boeken of tablets. Het kan hierdoor op gaan vallen dat uw zoon of dochter minder scherp is gaan zien. In dat geval raad ik een oogmeting voor uw kind aan.

Om problemen zoals vermoeidheid, hoofdpijn en concentratieproblemen te voorkomen, is het van groot belang dat uw zoon of dochter scherp blijft zien. Mijn collega’s en ik zijn gespecialiseerd in het meten van kinderogen. Afhankelijk van de leeftijd kunnen wij dat zelf of wordt dat gedaan door de optometrist of oogarts. Tevens houden wij tijdens ons glasadvies rekening met het feit dat de ogen nog in de groei zijn en dat kinderen een grotere pupil hebben. Daarom is het beschermen tegen schadelijke UV-straling extra belangrijk. Het is bij ons dan ook mogelijk de glazen te voorzien van een UV-filter, zodat de ogen van uw kind optimaal beschermd zijn!

Met onze grote collectie is er altijd wel een mooi montuur te vinden. Zelf een bril uitzoeken is natuurlijk nog een lastig klusje. Daarom staan wij, met ruime ervaring in het aanmeten van kinderbrillen, klaar om uw kind een passend advies te bieden.

De kleuren blauw, rood, roze en bruin doen het erg goed. Wilt uw kind toch liever een montuur dat iets meer opvalt? Schitter dan met een montuur met glitter en glans! Kies voor goud of zilver of een kleine bril met een volwassen look! Zien we u, samen met uw zoon of dochter, in onze winkel?

Harry van Leeuwen

Harry van Leeuwen (Oogprofessional)