Een blik op de laatste trends

Omdat wij regelmatig de (inter)nationale beurzen bezoeken ontgaat ons geen enkele trend; nieuwe brillentrends blijven komen, maar ook de ‘oldtimers’ maken een comeback. Laten we eens terugblikken op een stijlvol jaar en vooruit kijken naar 2020. Wij zetten onze favoriete trends voor u op een rijtje!

Minimalistisch en stijlvol, de ‘less is more’ monturen stonden dit jaar volledig in de spotlights. Diverse varianten zijn beschikbaar, echter waren de zilveren, gouden en rose gold kleuren dé uitblinkers. Voor degene die houdt van een modeaccessoire is deze bril de perfecte keuze. Dat de jaren ’50 en ’60 ons nog steeds inspireren is geen geheim. Let maar eens goed op; de welbekende klassiekers, bijvoorbeeld de cat-eye of dikke brillen, zijn niet te missen. Deze ‘oldtimer monturen’ zijn immers een sier voor ieder gezicht.

Heeft u de ronde en opvallende monturen ook gezien? In combinatie met bijvoorbeeld een extra bovenbalk zijn deze monturen een echte fashionstatement. Uiteraard moet deze wel bij de vorm van uw gezicht passen. Bent u meer op zoek naar een leuke twist aan uw dagelijkse look? Een montuur met eigenzinnige patronen, zoals een luipaard printje, is al jaren een blijvende trend. Kiest u voor dit model? Dan bent u ervan verzekerd dat u altijd voorop loopt met de huidige en toekomstige brillentrends.

Omdat het nieuwe jaar in zicht is hebben wij, voor het komende jaar, weer nieuwe merkcollecties monturen in huis gehaald. Wilt u graag onze uitblinkers zien of zelf stralen voor de feestdagen? Kom dan eens bij ons langs, dan adviseren wij graag welk montuur het beste bij u past!

Harry van Leeuwen

Harry van Leeuwen (Oogprofessional)