Benut ook nog uw zorgvergoeding

Door het gebruik van kunstlicht in deze donkere dagen kan het opvallen dat u minder scherp bent gaan zien. Het is dan ook belangrijk om uw ogen regelmatig te laten controleren. Mocht er tijdens ons onderzoek naar voren komen dat u inderdaad minder scherp bent gaan zien, dan wordt het wellicht tijd voor een passende kijkoplossing.

Naast een verandering in uw oogscherpte kan het natuurlijk ook zo zijn dat uw bril al een aantal jaren meegaat. Bent u toe aan een nieuwe look? Dan is dit het aangewezen moment! Wij hebben weer speciaal voor u de mooiste nieuwe collectie monturen in huis gehaald. Wij kunnen u dan ook perfect adviseren over welk montuur het beste bij u past en welke trends dit moment helemaal hip zijn. Genoeg reden om dit jaar nog eens bij ons langs te komen.

Als het meer dan twee of drie jaar geleden is dat u uw laatste brillenglazen of contactlenzen heeft aangeschaft, heeft u hoogstwaarschijnlijk in 2019 nog recht op een brillenglazen- of contactlensvergoeding. Dankzij afspraken met de zorgverzekeraars declareren wij uw vergoeding voor u en brengen de kosten direct in mindering op uw aankoopbedrag. Er gaat het komend jaar weer veel veranderen bij de zorgverzekeraars. Bij aanschaf van een nieuwe bril of een paar contactlenzen, binnen dit jaar, kunt u uw vergoeding nog benutten.

Tevens is het aangeraden om regelmatig uw ogen op te laten meten. Zo bent u er zeker van dat uw bril of lenzen altijd bij de scherpte van uw ogen past. Dit is ook mogelijk als u uw bril bij een andere opticien aangeschaft heeft en/of niet helemaal tevreden bent. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Wouter van Leeuwen

Wouter van Leeuwen (Oogprofessional)