Van Leeuwen Hardinxveld, uw lenzendealer

Een contactlens wordt niet alleen geadviseerd op basis van uw ogen, er wordt ook gekeken naar uw levensstijl. Bent u vaak buitenshuis of bent u gedurende de dag juist veel op kantoor? Uw dagbesteding draagt bij aan het advies dat gegeven wordt. Zo bent u altijd zeker van de best mogelijke contactlens voor uw oog.

Bij het selecteren van contactlenzen heeft u veel keuze. Zo laten zachte lenzen veel zuurstof door en zijn deze daardoor erg flexibel. Harde lenzen zijn daarentegen minder flexibel en vereisen hierom een langere gewenningsperiode. U kunt kiezen voor de eenvoud van maandlenzen of elke dag starten met een paar nieuwe, frisse daglenzen. Met de veelzijdigheid van multifocale contactlenzen ziet u op alle afstanden scherp. Leidt u een actief leven en wilt u overdag geen bril of contactlenzen dragen? Dan zijn wellicht Nachtlenzen® de oplossing voor u.

Bij het adviseren van lenzen wordt er rekening gehouden met uw levensstijl. Brengt u gedurende de dag bijvoorbeeld veel tijd door achter uw computer? Dit resulteert in droge ogen, langdurige focus zorgt ervoor dat u minder vaak knippert. Verder wordt er gekeken naar de samenstelling van uw traanvocht en de vorm van uw oog. Ook hormoonwisselingen hebben invloed op het dragen van lenzen.

Al deze aspecten dragen bij aan het advies dat u krijgt, zo zijn uw lenzen altijd maatwerk! Bent u benieuwd naar de beste lens voor uw oog? Kom dan gerust eens langs in de winkel. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Wouter van Leeuwen

Wouter van Leeuwen (Oogprofessional)