Brillenglazen voor een digitaal leven

Tegenwoordig maakt iedereen gebruik van digitale apparaten. Overal waar u kijkt ziet u verschillende soorten schermen, zoals smartphones, computers en tablets. Echter wordt er, over het algemeen, niet gerealiseerd dat dit kan zorgen voor ‘digitale’ oogklachten. Hier kunt u bijvoorbeeld denken aan droge of vermoeide ogen, maar ook hoofdpijn en/of nek- en schouderklachten. Leidt u een digitale levensstijl en ervaart u deze genoemde klachten? Dan zijn de Essilor Eyezen brillenglazen de oplossing voor u!

De gedigitaliseerde wereld is en was, voor de meeste, een grote aanpassing. Schermtijden blijven steeds toenemen. Hierdoor wordt er zoveel van onze ogen gevraagd, dat ‘blessures’ makkelijk op de loer liggen. Dit is vooral niet handig als het gebruik hiervan betrekking heeft tot uw functie. Daarom zijn speciaal voor deze klachten de Eyezen brillenglazen ontworpen. Deze verbeteren de leesbaarheid van kleine leestekens en ondersteunen uw ogen, als u langdurig naar een beeldscherm kijkt. Tevens zorgen ze voor minder inspanning, zo heeft u over het algemeen een comfortabelere kijkhouding. Dankzij het Eye Protect System™ worden uw ogen ook nog eens beschermd tegen schadelijk UV- en blauwviolet licht

Kortom zijn de Eyezen brillenglazen de ultieme oplossing om zonder enige klachten te genieten van het digitale leven. Tot en met 14 juni 2019 geldt bij ons een introductie kortingsactie op de Essilor Eyezen brillenglazen, t.w.v. € 50,-. Wilt u meer informatie? Kom dan eens langs in de onze winkel, want een ‘offline brillenglazenadvies’ werkt toch het beste!

Jan van Leeuwen
(Oogprofessional)