Scherp zien op 1,5 meter afstand

De afgelopen weken zijn we allemaal op scherp gezet voor wat betreft onze gezondheid. Waarschijnlijk blijft het virus nog een tijd onder ons, daarom is het belangrijk om ook vooral nu nóg beter rekening te houden met onze hygiëne en afstand. Daarom volgen wij alle door het RIVM opgelegde voorzorgsmaatregelen en hebben wij onze werkwijze aangepast.

Oogmetingen kunnen wij blijven verrichten. Helaas kunnen wij tot nader order tijdelijk geen nieuwe contactlensaanpassingen, contactlenscontroles en optometrische onderzoeken uitvoeren. Om u zo goed mogelijk te blijven helpen houden wij 1,5 meter afstand, schudden wij geen handen, maken alle oppervlakken regelmatig schoon en reinigen na elk bezoek onze apparatuur. Heeft u uw contactlenzen en vloeistoffen besteld, maar bent u niet in staat om deze op te komen halen? Wij kunnen uw bestellingen bij u thuis afleveren.

Nu de zonnestralen onze ogen weer bereiken, is een zonnebril geen overbodige luxe. Wist u dat wij onze nieuwe zonnebrillencollectie 2020 binnen hebben? Nadat u dé perfecte match heeft gevonden, bent u klaar om beschermd van de zon te genieten.

Het blijft voor iedereen van belang om zo weinig mogelijk uw gezicht aan te raken, uw handen regelmatig te wassen, in uw elleboog te niezen/hoesten én de 1,5 meter afstand te houden. Graag wil ik iedereen die nu alleen thuis zit een hart onder de riem steken, heel veel sterkte en een goede gezondheid toe te wensen. Houd onze website en Facebook in de gaten voor updates.

Wouter van Leeuwen

Wouter van Leeuwen (Oogprofessional)